ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Διαιτολόγοι Αθήνα

αναλυτική παρουσίαση διαιτολόγων
υγιεινή διατροφή

Μαριάννα Βλάχου

Το ζητούμενο από ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής είναι η σταθερή, ελεγχόμενη και, κυρίως, διατηρήσιμη προσέγγιση του ιδανικού βάρους κι όχι η βιαστική και προσωρινή απώλεια μερικών κιλών.

Η Μαριάννα Βλάχου είναι κλινικός διαιτολόγος - διατροφολόγος, απόφοιτος του τμήματος Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Διαθέτει πολυετή εμπειρία ως διαιτολόγος. Διατηρεί νόμιμο διαιτολογικό γραφείο στο Αιγάλεω, καλύπτοντας και άλλες περιοχές όπως η Νίκαια, το Περιστέρι, το Χαϊδάρι, ο Κορυδαλλός κι ο Πειραιάς.

Εμπειρία

Εργάζεται ως κλινικός διαιτολόγος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων».

Στο παρελθόν έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως υπεύθυνη διαιτολογικών τμημάτων πολλών ιδιωτικών κέντρων στην Αθήνα και τον Πειραιά, έχει συνεργαστεί με το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και έχει διδάξει Διαιτολογία και Διατροφή σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ και ΚΕΚ.

Παράλληλα, έχει μετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα στο νοσοκομείο Μεταξά και το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Έχει παρακολουθήσει δεκάδες συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η κυρία Βλάχου διαθέτει σημαντική εμπειρία τόσο στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας όσο και σε κλινικά περιστατικά που χρήζουν παρακολούθησης από εξειδικευμένο διαιτολόγο.
 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες

© Διαιτολόγοι Αθήνα | All rights reserved