ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Διαιτολόγοι Αθήνα

αναλυτική παρουσίαση διαιτολόγων
υγιεινή διατροφή

Βιολέττα Αννίνου

Πρόεδρος και Ιδρυτής του V.A.P. COLLEGE. Η ΠΡΩΤΗ Σχολή του είδους που προσφέρει ένα συνδυασμό ολιστικού προγράμματος, ειδικευμένο στην Κβαντική Βιοανάδραση, την Ολιστική Διατροφή και την Ψυχολογία.

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Delaware των ΗΠΑ λαμβάνοντας το βασικό τίτλο σπουδών B.Sc. στην Ιατρική Βιολογία, Mortar Board της Κοινότητας Ανωτάτων Επαίνων (Mortar Board Senior Honor Society), καταγεγραμένη στη Λίστα Αριστούχων (Dean’s List), Υποτροφία Anne Overdeer. Επίσης, κατέχει βασικό τίτλο σπουδών B.Sc., δίπλωμα ειδίκευσης Ph.D. μετά επαίνου (Highest Honors) στην Ολιστική Διατροφή.
Αθλήτρια από νεαρή ηλικία, διακρίθηκε στο διεθνή Μαραθώνιο που διεξάχθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά, λαμβάνοντας το χάλκινο μετάλλιο σε ηλικία 18 ετών.
Προ της ενασχόλησής της με την Ολιστική Διατροφή, η Βιολέττα Αννίνου εργάστηκε στο Ερευνητικό Τμήμα Ιατρικών Προϊόντων (Medical Products research Division), DuPont, στο Wilmington, Delaware των ΗΠΑ για 5 χρόνια και της απονεμήθηκε βραβείο Επιτευγμάτων στη Μοριακή Βιολογία.
Από το 1990, η Βιολέττα Αννίνου ασκεί με εξαιρετική επιτυχία το επάγγελμα του Συμβούλου Ολιστικής Διατροφής. Βοηθάει τους πελάτες της να δουλέψουν για την απόκτηση μιας Δυναμικής Υγείας μέσω ενός προγράμματος Ολιστικής Διατροφής. Δηλαδή ασχολείται με το σύνολο της ανθρώπινης ύπαρξης- σώμα, ψυχή και πνεύμα.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμες εκπομπές, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές, σε περιοδικά και εφημερίδες.
 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες

© Διαιτολόγοι Αθήνα | All rights reserved