ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Διαιτολόγοι Αθήνα

αναλυτική παρουσίαση διαιτολόγων
υγιεινή διατροφή

Light Life

Στη Light Life επιδιώκουμε να δημιουργούμε καθημερινά τις καλύτερες προϋποθέσεις στο χώρο της σύγχρονης διαιτολογίας και διατροφής, συμμετέχοντας ενεργά στην πρόληψη και στην προαγωγή της υγείας του σύγχρονου ανθρώπου, με σκοπό την επαναφορά και διατήρηση της σωματικής και ψυχικής του υγείας. 

Δημιουργούμε αυστηρώς προσωπικά διαιτολόγια βασισμένα εξ’ ολοκλήρου στις διατροφικές συνήθειες και στον ιδιαίτερο τρόπο ζωής κάθε ανθρώπου λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη χαρακτηριστικά όπως την ηλικία, το φύλο, άσκηση ή φυσική δραστηριότητα και την ύπαρξη τυχόν ιατρικών θεμάτων. Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες εξατομικευμένης διατροφικής αγωγής με γνώμονα την άρτια επιστημονική γνώση, τη μακρά εμπειρία, τη σύγχρονη, φιλική και ανθρώπινη προσέγγιση, την υψηλή ποιότητα στις μοναδικές υπηρεσίες και τα υπερσύγχρονα μέσα για την αξιολόγηση αυτών.

Σε ένα διαφορετικό, μοντέρνο, χαρούμενο, φωτεινό χώρο όπου η υψηλή αισθητική και η τεχνολογία συναντώνται, συγκεντρώσαμε το καλύτερο επιστημονικό προσωπικό και ανθρώπινο δυναμικό αυστηρά επιλεγμένο βάση μακράς εμπειρίας και κατάρτισης στο χώρο. Έμπειροι διατροφολόγοι-διαιτολόγοι, επιστήμονες ψυχολόγοι, με γνώση και εξειδίκευση στη διατροφική συμπεριφορά αποτελούν την ομάδα υποστήριξης του διατροφικού κέντρου της Light Life.

Αναπτυσσόμαστε συνεχώς και παρακολουθούμε τις παγκόσμιες τάσεις της σύγχρονης διαιτολογίας και διατροφής ώστε να ανταποκρινόμαστε άμεσα, με τη μέγιστη δυνατή εξειδίκευση, οργανωμένα, με απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη αξία και να καλύπτουμε τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των μελών μας. Τις δικές σας.
 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες

© Διαιτολόγοι Αθήνα | All rights reserved