ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Διαιτολόγοι Αθήνα

αναλυτική παρουσίαση διαιτολόγων
υγιεινή διατροφή

Diet Nutrition

Για να αυξηθεί το βάρος του σώματος δεν χρειάζεται μόνο η ενέργεια που προσλαμβάνεται να είναι πολύ μεγάλη, μπορεί η ενέργεια που καταναλίσκεται να είναι πολύ μικρή.

Συνήθως υποθέτουμε ότι το χάσιμο βάρους είναι απλά και μόνο θέμα πειθαρχίας ενώ πρόκειται για μια αναστροφή των εξελικτικών γενετικών καταβολών που προκαλούν την εναπόθεση σωματικού λίπους : μ' άλλα λόγια πάμε ενάντια στη φύση. Δεν εννοώ βέβαια :μη χάνετε βάρος ή μην βελτιώνεται το σώμα σας" απλά σας λέω 'σεβαστείτε το'.

Κανονικά νους και σώμα πρέπει να συνεργάζονται και η εικόνα που βλέπουμε για τον εαυτό μας να μην είναι αντίθετη από την πραγματικότητα. Το αισθητικό ιδεώδες στις μέρες μας είναι ένα ασυμβίβαστα αδύνατο κορμί που προσπαθούμε με ανώριμο τρόπο να το πετύχουμε. ΟΧΙ

Πάρτε το παλιό πολυχρησιμοποιημένο και τριμμένο ρήμα "αδυνατίζω" και δώστε του μια νέα έννοια , αναμορφώστε τον εαυτό σας για να λύσετε το πρόβλημα του βάρους σας. Ωριμάστε απέναντι στο φαγητό τώρα. Μην προγραμματίζετε αυτή την προσπάθεια για μετά τις γιορτές , μετά τους διαγωνισμούς , μετά τις διακοπές , μετά την επίλυση κάποιων προβλημάτων. Είναι αλλαγή ζωής. Βάλτε τελεία και παύλα και αρχίστε από την αρχή.
 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες

© Διαιτολόγοι Αθήνα | All rights reserved